YOUNG van YoungCapital nu ook online

YoungCapital is een uitzendbureau voor jong talent. De identiteit van YoungCapital draait om lef, energie, adrenaline en ambitie. Dit is al herkenbaar in alle communicatie die ze de wereld in brengen, zoals tv-reclames, advertenties en social media posts. Elk jaar brengen ze het YOUNG magazine uit, maar met het oog op duurzaamheid hebben ze besloten het dit jaar anders aan te pakken. Met de vele extra features die online biedt, zoals het meten van resultaten, het spelen met verschillende interactieve elementen en de diversiteit aan fonts en stijlen, zijn ze bij DutchGiraffe en WPMagazines aan het goede adres. Wij weten heel goed wat we daar allemaal mee kunnen doen. Dit is wat we hebben gedaan voor YoungCapital.

Naar de case

Don Papa rum smaakt naar meer

Don Papa is een rum merk dat inspiratie en smaken haalt uit de Filipijnen. De kleurrijke en diverse cocktails die gemaakt kunnen worden met Don Papa rum transporteren je naar het heerlijke Sugarlandia, een plek waar je zintuigen worden versterkt en niks is zoals het lijkt. Om dit zeker te weten, moet je natuurlijk zelf de rum van Don Papa proeven. Het maken van een online magazine voor een speels en kleurrijk merk zoals Don Papa is altijd een genot. Hoe we dit hebben gedaan en welke keuzes we hebben gemaakt, lees je hier terug.

Naar de case

Het alumniblad van de TU Delft, Delft Matters, nu ook online te lezen

Het gratis alumnimagazine voor TU Delft for Life community, Delft Matters, is geheel vernieuwd. Het magazine bestaat uit nieuwsupdates, artikelen en interviews met studenten, alumni, wetenschappers en medewerkers. Artikelen met nog meer ruimte voor verdieping, vernieuwing en verbinding. Een nieuwe naam en geheel nieuwe opmaak vanuit het Haagse Ontwerpwerk. DutchGiraffe heeft het blad vertaald naar digitaal voor zowel de Nederlandse- als de Engelse versie.

Naar de case

De Route van School naar Werk

Het project de Route van School naar Werk is een initiatief van Firma Twist. Het doel van dit project is om meer leerlingen uit het Praktijkonderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs duurzaam aan het werk krijgen. DutchGiraffe heeft bij mogen drogen aan dit doel door een online magazine te maken. In dit online magazine worden de vele onderzoeken, bijeenkomsten en interviews gedeeld met de belangrijkste inzichten en mooie praktijkvoorbeelden.

Naar de case

De eerste regionale aanpak personeelstekort rapportage

Het Arbeidsmarktplatform Primair Onderwijs is het expertisecentrum op het gebied van de arbeidsmarkt in het primair onderwijs. Het doel van Arbeidsmarktplatform PO is bijdragen aan het beste onderwijs voor ieder kind. In het nieuwste magazine dat wij voor Arbeidsmarktplatform PO hebben mogen maken, wordt extra aandacht besteed aan samenwerken.

Naar de case

Het eerste Ikazia jaarverslag in de vorm van een online publicatie

Tijd om het jaarverslagen seizoen van 2021 te openen met het eerste online sociaaljaarverslag van het Ikazia Ziekenhuis. Ikazia is het ziekenhuis in Rotterdam waarin vrijwel alle specialismen te vinden zijn. Sinds 2009 brengt Ikazia al verschillende nieuwsberichten uit in de vorm van bladerbare PDF’s. Tijd om hier verandering in te brengen. Ikazia gaf ons de kans het sociaaljaarverslag van 2021 op te maken in een digitale vorm. Een online jaarverslag geeft je de mogelijkheid (in tegenstelling tot een statische PDF) om een jaarverslag interactief te maken middels video’s en podcasts.

Naar de case

Maand van de digitale fitheid

Veel mensen zitten langer dan 4 uur per dag te kijken naar hun computer of een ander scherm. Dit is een ontwikkeling die vooral heeft plaatsgevonden in de laatste 20 jaar. Niet iedereen is hier op voorbereid, en ook niet iedereen weet wat hij of zij precies aan het doen is. Dit artikel zal zorgen dat jij beter bekwaam bent voor de digitale wereld.

Lees meer

Hallo 2022! Design trends van dit jaar op een rij

Leestijd: 13 minuten

2022 is begonnen met nog een lockdown, in Nederland tenminste, en daarom kijken wij als designers naar de toekomst. Door zijn relatie met technologie heeft webdesign dit jaar de ruimte om te spelen met nieuwe innovaties. Dit jaar worden wij geïnspireerd door typografie en uitdagende designs met een blik op de jaren 80 en 90. Daarnaast kijken we naar nieuwe en innoverende animaties, spelende grafische elementen en handgemaakte illustraties. Allemaal om de gebruikersinteractie te vergroten.

Lees meer